Levenskunst lunchwandeling

Wat leuk dat je meedoet met de lunchwandeling! Je hebt jouw lunchpakket al gekregen, staat klaar met jouw wandelmaatje en dan? Waar ga je dan naartoe? Gelukkig hebben we ook daar een oplossing voor! Op deze pagina vindt je een drietal routes met de CHE als begin en eindpunt. Hebben jullie er een gekozen? Klik op de knop en je wordt naar Google Maps gebracht waar de route direct zichtbaar is. Veel plezier!

Relaxt, want: dichtbij

Maanderpark

Op maximaal een kwartiertje lopen van de CHE ligt het Maanderpark. Je bent er dus zo! Loop samen die kant op, breek alvast het ijs en vind een plekje op het gras. Voor je het weet is de lunchpauze al weer voorbij!

Een echt kasteel in Ede?

Kasteel Hoekelum

Met deze route ben je iets langer onderweg, totaal zo’n 45 minuten, maar dan bekijk je wel een écht kasteel! Wil je niet alleen meer leren over jouw wandelpartner, maar ook iets van Ede ontdekken: loop dan deze route! 

Zo dicht bij het bos?

Hoekelumse bos

Wat is er nu heerlijker dan in het bos lopen? Met goed gezelschap en lekker eten in het bos lopen! Laat je dat nu precies kunnen doen met deze route. Het kost je een klein uurtje, maar dan heb je ook wat!

Nog even

tijd over?

De CHE doet mee aan een landelijk onderzoek naar de mentale gezondheid van studenten. Zij horen graag hoe het met jou gaat zodat ze zicht krijgen op hoe ze als CHE studenten kunnen ondersteunen. 

Invullen duurt ongeveer 25 minuten.