Levenskunst

Levenskunst, een thema waar wel duizend vragen onder kunnen schuilen. Vragen als ‘hoe doe je dat nu eigenlijk, leven?’ ‘Wie ben je, waar leef je voor en hoe leef je dan?’ staan deze week centraal. In samenwerking met de Christelijke Hogeschool Ede en het Veritas Forum willen wij graag samen met jou de antwoorden proberen te vinden. Samen met studenten, sprekers en studentenwerkers ontdekken we de kunst van het leven in een week vol inspiratie, gezelligheid en concreet doen. Doe jij ook mee?

 

Dinsdag

30 maart

Lunchwandeling

Even naar buiten, achter je scherm vandaan. In goed gezelschap en met een lekkere lunch een wandeling maken. Zo ontmoet je nog eens iemand en doe je je broodnodige vitamine K op. Kortom: Een wandeling is een van de dingen die mooi zijn in het leven!

Preach & Practice

Wie ben jij? Waar leef jij voor? Dat zijn de vragen waar ds. Van Hemmen en Matthijn Buwalda ons in mee hebben genomen. Vanuit de Bijbel, door muziek en persoonlijke verhalen word je tijdens deze interactieve online avond aan het denken gezet. Want hoe leef jij nou jouw leven?

Woensdag

31 maart

Je hoeft niet alleen maar te luisteren en te praten, we willen je ook uitdagen om aan de slag te gaan met het thema. De workshops Inspire, Motivate and Relax beginnen om 19:30 en je bent vanaf 19:15 al welkom! 

Inschrijven is niet meer nodig, klik simpelweg op de link bij de juiste workshop om mee te doen!

Face & Flame

Laat je in vuur en vlam zetten door deze enerverende en actieve workshop van de enige echte Theo Dekker.

Lost Memories

Kom binnen spelen, samen op afstand, bij deze uitdagende Escaperoom.

Peace of mind

Terug naar jezelf in het klooster; hoe doe je dat? Ervaringen van Rineke Noom, een vrijwilliger in Taizé.

Vrijdag

2 april

Good Food Friday

Schrijf je samen met een vriend(in) in om je naaste (en jezelf) te verblijden met iets liefs en iets lekkers, in de buitenlucht. Schrijf je als tweetal in en haal je pakketje op bij de CHE!

 

Lunchwandeling

Even naar buiten, achter je scherm vandaan. In goed gezelschap en met een lekkere lunch een wandeling maken. Zo ontmoet je nog eens iemand en doe je je broodnodige vitamine K op. Kortom: Een wandeling is een van de dingen die mooi zijn in het leven! 

 

Deze activiteit is gecanceld. Mocht je wel behoefte hebben aan iets lekkers en een goed gesprek, neem dan contact op!

Dinsdag

6 april

Veritas Forum

Waar leef jij voor? Wat doe jij in jouw leven? Leef je eigenlijk wel, of besta je alleen? Samen met Marjon Moed en Maarten Vogelaar gaan we in op deze vragen! Dus zet deze avond vanaf 19:30 in je agenda en vind de link naar de livestream op de avond zelf hieronder!

 

Voor de avond zijn we benieuwd met welke zaken studenten zich bezig houden m.b.t. tot het thema. Hiervoor willen we een kleine peiling middels een aantal vragen in onderstaand formulier. Zou je deze voor ons willen invullen? Wanneer je dit doet krijg je een leuke beloning

Vaker gezelligheid en

goede gesprekken?

Dan is Ichthus Ede misschien wel iets voor jou! We spreken elkaar wekelijks en tijdens kring of de borrel is er alle ruimte voor een goed gesprek. De ene keer over de Bijbel, de andere keer over het leven. Daarnaast ondernemen we allerlei activiteiten om elkaar beter te leren kennen en gewoon een hele leuke tijd te hebben! Hoe klinkt dat? Volg ons en blijf op de hoogte van alles wat we als Ichthus Ede organiseren!