Kring als basis

De basis van jouw Ichthus tijd wordt gevormd door je kring: een klein groepje mensen die je in een jaar tijd goed leert kennen en waarmee je op ontdekkingstocht gaat: naar jezelf, naar God en naar jouw rol in de wereld.

De basis

Elk district bestaat uit twee kringen en er is bijna elke districtsavond wel een kringmoment. Het is dus eigenlijk de basis van de vereniging.

7

Een klein gezin

Je vormt met zeven anderen een kring. Deze mede-Ichthianen ga je heel goed leren kennen en met hen kunnen waardevolle vriendschappen ontstaan. Als Ichthus een familie is, is de kring het gezin.

2x

Tijd om te groeien

Omdat we zoveel kringmomenten hebben in een jaar heb je echt de tijd om de andere kringleden goed te leren kennen en om elkaar te helpen groeien in geloof en karakter.

Activiteiten om de

basis te versterken

Er zijn verschillende activiteiten die je als kring onderneemt. Met deze activiteiten leer je elkaar beter kennen, help je elkaar om te groeien en ga je op zoek naar God en naar Zijn Wil voor jouw leven.

Kringavonden

Na het algemene gedeelte van de districtsavond is er eigenlijk altijd een kringmoment. Daarnaast zijn er ook een aantal kringavonden waarin je alleen met je kring bijeenkomt. Tijdens deze kringmomenten leer je wat de anderen bezighoudt, verdiep je je in de Bijbel en heb je echt tijd voor elkaar.

Kringweekend

Om elkaar nog beter te leren kennen gaat elke kring ook nog op een eigen weekend. Elke kring geeft zelf invulling aan dit wekend, maar het zijn altijd verrijkende en ontspannen weekenden, vol gezelligheid.

Ook behoefte aan

een stabiele basis?

Die willen we jou graag bieden! Of je nu eerstejaars bent of vierdejaars, dat maakt allemaal niets uit: ook voor jou is er een plekje. Meld je dus maar snel aan, of lees nog lekker verder. Dat mag natuurlijk ook.