Kickoff 2021

Beste student,

 

Samen met jou willen wij een betekenisvolle invulling geven aan jouw studententijd. Benieuwd naar wat een studentenvereniging precies inhoudt? Sfeer proeven of nog honderd vragen stellen? Als Ichthus Ede willen en kunnen wij jou laten zien wat het is om samen student te zijn!

 

Benieuwd wat wij hiermee bedoelen? Dit jaar hebben we maar liefst zes avonden waarop wij jou de oudste studentenvereniging van Ede laten zien, van 7 tot 16 september! Meld je snel aan voor de verschillende avonden!

 

Wij helpen jou de beste keuze van je studententijd te maken. Neem gerust je studiegenoten en vrienden mee, wij zien je snel bij onze Kick-off!

 

Met amicale groet,
De Kick-offcie

Dinsdag 7 september

Verenigings-huizentocht

Benieuwd naar de culturen van onze verenigingshuizen en wil je verder kennismaken met hun bewoners? Meld je dan snel aan!

 

We verzamelen om 19:30 bij de CHE en vanaf daar fiets je mee naar het eerste verenigingshuis. Deze avond sluiten we natuurlijk af met een borrel in onze stamkroeg ‘The Jug’.

Woensdag 8 september

District- en kringavond

Een belangrijk moment op onze studentenvereniging zijn de kring- en districtsavonden. Op deze avonden groeien we dichter naar elkaar en ontdekken we samen het geloof. Leer onze leden persoonlijker kennen en duik samen met ons de Bijbel in!

 

We beginnen om 18:00 op de CHE. Na een kringavond volgt natuurlijk een borrel, we zien je graag in onze stamkroeg ‘The Jug’. 

Donderdag 9 september

Sportavond

Ichthus Ede blijft graag in vorm, wat is er dan geweldiger dan samen sporten? Kom jij samen met ons een balletje slaan of schoppen?

 

We starten onze sportieve avond om 19:30 en je kunt wederom meefietsen vanaf de CHE naar de sportlocatie. 

 

Na een potje zweten is een goede borrel een terechte beloning: Tot in onze stamkroeg ‘The Jug’

Dinsdag 14 september

Pubquiz

Gezelligheid, competitie en een borrel, dat klinkt toch als een gouden combinatie? Dat vonden wij ook! Daarom hebben we deze kickoff een fantastische pubquiz georganiseerd in onze stamkroeg. We beginnen om 19:45 en weet wel: hier wil je bij zijn!

Woensdag 15 september

Worshipavond

Heb jij het zingen tot eer van God ook zo gemist? Wij in ieder geval wel. Daarom willen we deze kickoff met elkaar samen komen voor een worshipavond. Onze fantastische band zal ons meenemen in de aanbidding van God. Ben jij erbij? Wij hopen van wel. Want hoe tof is dit?

Let op: De locatie is gewijzigd, je bent welkom om 19:30 bij “De Wissel”, Bettekamp 99, Ede

Mocht je het fijner vinden om mee te fietsen dan kan dat vanaf de CHE. Wees er dan om 19:15, aangezien we dan vertrekken!

Donderdag 16 september

Friet- en borrelavond

Om de kickoff goed af te sluiten hebben we nog een heerlijke, relaxte friet- en borrelavond gepland. Want zeg nu zelf: goudgele friet, misschien goudgeel bier of donkerbruine cola, dat klinkt toch als een mooi vooruitzicht?

 

We verzamelen om 18:00 op de CHE en fietsen dan naar de locatie(s) dus wees op tijd!

Ben je al klaar voor

het avontuur?

Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal geen kennismakingsmomenten meer nodig hebt, dat je gewoon al weet dat je op Ichthus Ede wilt komen. Je bent al helemaal klaar voor het avontuur van jouw leven! Natuurlijk ben je dan nog welkom op de Kick Off avonden, maar je kunt je ook direct aanmelden als lid.