Kick-off 2022

Beste student,

 

Samen met jou willen wij een betekenisvolle invulling geven aan jouw studententijd. Benieuwd naar wat een studentenvereniging precies inhoudt? Sfeer proeven of nog honderd vragen stellen? Als Ichthus Ede willen en kunnen wij jou laten zien wat het is om samen student te zijn!

 

Benieuwd wat wij hiermee bedoelen? Dit jaar hebben we vier avonden waarop wij jou de oudste studentenvereniging van Ede laten zien, van 7 tot 15 september! Meld je snel aan voor de verschillende avonden!

 

Wij helpen jou de beste keuze van je studententijd te maken. Neem gerust je studiegenoten en vrienden mee, wij zien je snel bij onze Kick-off!

 

Met amicale groet,
De Kick-offcie

Woensdag 7 september

District- en kringavond


Waar: samen fietsen vanaf de CHE (neem je fiets mee!)
Hoelaat: 17:45 uur

Wil jij een exclusief kijkje in de vereniging? Meld je dan aan voor de districts- en kringavond! Een district is een kleinere groep mensen binnen Ichthus Ede met elk hun eigen cultuur, tradities en legendes. Tijdens deze avond ga je hiermee kennismaken en gaan we uiteen in kringen voor een stukje geloofsverdieping. We sluiten de avond af met een goeie borrel in The Jug (onze stamkroeg). Een échte avond met Bijbel en bier! Tot dan!

Donderdag 8 september

Borrelavond en feest

Waar: The Jug (Parkweg 31) | Pineut (Museumplein 1)
 
Hoelaat: 19:30

Wil jij onder het genot van een biertje (wijn/cola/fristi) de vereniging beter leren kennen? Deze avond bestaat uit een borrel met een quiz en een feestje.

Woensdag 14 september

Worshipavond

Waar: de Wissel (Bettekamp 99)

Hoelaat: 18:45 vanaf de CHE. Inloop vanaf 19:00 bij de Wissel, we starten om 19:30.


Wil jij een exclusief kijkje in de vereniging? Meld je dan aan voor de Worshipavond! Hoe tof is het om samen God groot te maken door met elkaar te zingen en Hem te aanbidden! Het thema is ‘For endless days, I will sing Your praise’. In de Wissel beginnen we samen onder genot van een koffie of theetje en we eindigen de avond weer met een goeie borrel in The Jug. Wij zien er enorm naar uit! Tot dan!

Donderdag 15 september

Sportavond

Waar: samen fietsen vanaf CHE
Hoelaat: 19:20

Als student zijnde ben je veel bezig met je hoofd. Maaar, niet getreurd! Op de sportavond kun je lekker komen bewegen en Ichthus op een andere manier leren kennen. Ook zeer geschikt voor mensen die geen conditie hebben

Ben je al klaar voor

het avontuur?

Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal geen kennismakingsmomenten meer nodig hebt, dat je gewoon al weet dat je op Ichthus Ede wilt komen. Je bent al helemaal klaar voor het avontuur van jouw leven! Natuurlijk ben je dan nog welkom op de Kick Off avonden, maar je kunt je ook direct aanmelden als lid.