Ichthus als familie

Een groep mensen waar iedereen welkom is, die jou wil leren kennen zoals je bent en die er voor jou wil zijn, waar je ook doorheen gaat: dat is wat Ichthus Ede wil zijn. Een familie die je nooit verlaat.

De bovenste laag

Op de algemene avonden, waarop je met de hele vereniging bij elkaar bent, zie je hoe mooi Ichthus is opgebouwd. Iedereen heeft de andere lagen als basis en dat komt samen in deze bovenste laag.

100

Niet te veel en niet te weinig

Ichthus Ede kent ongeveer 100 leden. Hierdoor kan je iedereen kennen, maar hoef je niet met iedereen de diepte in te gaan. Je mag de kracht ervaren van de gemeenschap, zonder dat dat massaal wordt.

2x

Tijd om te bloeien

De algemene avonden wisselen de districtsavonden vaak af. Hierdoor is veel tijd, ongeveer elke twee weken een avond, om met elkaar te ontspannen, beslissingen te nemen of uit te stappen in geloof. We doen als vereniging namelijk heel veel, om zo jou te laten bloeien.

Op elkaar betrokken

onze faam

Als Ichthus Ede vormen we met elkaar een gemeenschap van christelijke studenten die op elkaar betrokken zijn, vriendschappen voor het leven aangaan en samen elkaar opbouwen. Zo zijn we voor elkaar en voor onze omgeving liefdevolle wegwijzers naar een leven met God.

Districten

Een van de belangrijkste manieren waarop we echt betrokken op elkaar kunnen zijn, is door de verdeling van de vereniging in kringen en districten. Zo is het mogelijk om echt in elkaar te investeren.

Bestuur

Om alles in goede banen te leiden kent Ichthus Ede een algemeen bestuur en een dagelijks bestuur. Het dagelijks bestuur is hiervan het meest zichtbaar. Zij schrijven het beleid, sturen de commissies aan en doen nog heel veel meer.

Landelijk verband

We zijn als Ichthianen in Ede niet alleen. We zijn onderdeel van een landelijk verband (Ichthus Landelijk) en zelfs wereldwijd verbonden met andere studentenverenigingen (IFES). Door naar landelijke conferenties te gaan leren we ook van hen.

Wordt jij ook

deel van onze familie?

Wie je ook bent, wij maken graag een plaats voor jou! Maar misschien wil je nog wel meer weten over wat lid zijn nu betekend. Dat kan ook. Hoe dan ook: wij zien uit naar jouw komst!