Samen groeien
is ons motief

Als vereniging willen we dat jij als lid groeit. Dit kan gaan om een groei in geloof, in karakter of juist in vaardigheden. Want er zijn heel veel verschillende activiteiten die jou allemaal helpen te groeien. Maar, natuurlijk mag het ook gewoon gezellig zijn.

Elke woensdag

Op woensdagavond is er Ichthus, dat is iets waar je heel snel aan zult wennen. Elke week kom je bij elkaar. De ene keer met de hele vereniging, de andere keer alleen met je district. Maar hoe dan ook: woensdagavond = Ichthus.

1,5

Zo'n anderhalve avond

Die woensdagavond is niet de enige avond. Vaak heb je de ene week alleen de normale Ichthusavond, en de andere week daarbij nog een vergadering of activiteit. Reken dus elke week op ongeveer anderhalve avond Ichthus.

Karaktervormend

fenomeen

Op een studentenvereniging wordt je gevormd en groei je. Dat staat buiten kijf. Binnen Ichthus Ede proberen we de vereniging zo in te richten dat het zowel gezellig is, als dat er ruimte is voor groei. Want alleen maar leren is ook zo saai, toch?

Districtsavonden

Tijdens districtsavonden, ongeveer elke twee weken, investeer je in je relatie met de ander en met God. Je eet samen, kletst, doet mee aan de bezinning en gaat uiteen in kringen. In die kringen leer je elkaar nog beter kennen en doe je Bijbelstudie. Zo groei je sociaal en geestelijk.

Algemene avonden

De andere week is er een algemene avond. Die zien er telkens weer anders uit. Maar het zijn in ieder geval avonden vol met activiteiten, spellen, gezelligheid en ruimte voor ontmoeting. We leren elkaar kennen, bouwen elkaar op en zijn betrokken op elkaar. De vereniging zijn we samen!

Commissies

Veel groei wordt zichtbaar bij de taken die je oppakt voor de vereniging. Veel van deze taken zullen plaatsvinden in de verschillende commissies. Zo ben je verantwoordelijk voor het meebouwen aan en het draaiend houden van de vereniging. Een belangrijke taak.

UIT-avonden

Omdat we geloven dat het onze taak is om Jezus’ liefde te delen met de mensen om ons heen, organiseren we de UIT-avonden. Met elkaar zetten we ons dan belangeloos in voor de inwoners van Ede. Om zo iets te laten zien van Zijn liefde.

DIES

In mei is het feest. Dan viert Ichthus Ede haar verjaardag. Dit vieren we met een aantal feestelijke activiteiten. Hieronder vallen bijzondere algemene avonden, maar ook het gala. Een waar hoogtepunt van het jaar! Echt groeien doe je tijdens deze avonden trouwens niet, maar het is wel heel erg leuk.

Klaar voor een

groeispurt?

Wil jij je naast je studie verder ontwikkelen? Wil je zowel groeien in vaardigheden, als in je relaties met anderen en met God? Dan kan je bij Ichthus Ede een groeispurt verwachten. Ben jij er al klaar voor?