District als thuis

Ichthus Ede kent zes trotse districten, elk met hun eigen cultuur, gewoontes en geschiedenis. Zij vormen als het ware jouw thuis binnen Ichthus Ede.

De middelste laag

Tussen de hele vereniging en kring zit het district. Het is dus als het ware de middelste laag. Je eet, praat en bezint met elkaar, voordat je in kringen uiteengaat.

15

Een mooie hoeveelheid

Een district vorm je met ongeveer 15 andere Ichthianen. Dat is een mooie hoeveelheid: niet teveel en ook niet te weinig mensen. Je kan elkaar goed zo goed leren kennen en echt betrokken zijn.

2x

Tijd om te bouwen

Het belang van het district wordt onderstreept doordat je gemiddeld twee keer per maand samenkomt: zo heb je echt voldoende tijd om aan de relatie met de ander te bouwen.

Jouw thuis als

uitvalsbasis

Als district onderneem je veel activiteiten. Zo leer je elkaar beter kennen en ontstaat er ook een sterke band. De onderstaande activiteiten zijn alleen de formele activiteiten, natuurlijk kan elk district er nog veel meer organiseren!

Districtsavonden

Een districtsavond begint door gezellig met elkaar te eten. Tijdens dit eten heb je ruimschoots de tijd om gezellig bij te praten en de onderlinge banden te versterken. Na de maaltijd volgt er een bezinning, waarna het tijd is om uiteen te gaan in kringen. En aan het eind van de avond? Dan is het natuurlijk tijd om gezellig te gaan borrelen in The Jug!

Districtsweekend

Een weekend weg met elkaar biedt de uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen, lekker gek te doen en op die manier hechter te worden als groep. Daarom gaat elk district ook minstens één keer per jaar op districtsweekend.

Districtsontspanning

Elk district heeft ook een aantal keer per jaar een districtsontspanning: een avond voor het hele district om te ontspannen. Je gaat bowlen, spelletjes spelen, wii’en een escaperoom spelen: net wat past bij jouw district.

Brassen

Elk district heeft eigen objecten die door andere districten gebrast mogen worden. Indien dit lukt volgt hierop een borrel ter verzoening en verbroedering. Dit klinkt misschien raar, maar is stiekem gewoon heel leuk!

Ik kondig u aan...

de vijf districten!

Elke algemene avond zullen de kreten van de vijf districten te horen zijn, hoog boven alles uit. Om je een idee te geven van de districten, hoe ze functioneren en wat hen uniek maakt zullen ze zich hieronder zelf voorstellen.

Ben jij al klaar voor

een nieuw thuis?

Een van de districten kan ook jouw thuis worden! Er is genoeg plaats en we gunnen het iedereen. Je hoeft je dus nergens door tegen te laten houden. Maar het kan zijn dat je eerst nog even meer wilt weten over het lidmaatschap. Dat mag ook, want vragen staat vrij.