Proef het vereningsleven op onze kickoff van 7-16 september

Neem een kijkje!

Het 38e bestuur

Ieder jaar wordt de vereniging bestuurt door wijze en kundige bestuurders. Zij leiden samen vol passie en enthousiasme de vereniging. Dit verenigingsjaar is het de eer aan bestuur Hardeveld ook genaamd Kleuver om als 38e bestuur de vereniging voor te gaan. Dit doen zij onder de leus ‘Deus dat Vita’ wat zoveel betekent als ‘God geeft leven.’ 

Het algemeen bestuur

Het dagelijks bestuur van de vereniging (die zich hier presenteert) maakt samen met vijf andere leden en een bestuursadviseur deel uit van het algemeen bestuur. De andere leden van het algemeen bestuur functioneren als controle en klankbord voor het dagelijks bestuur. Samen nemen zij grote beslissingen voor de vereniging. 

Preases

Praeses

Elina Hardeveld ook genaamd Kleuver

Mijn naam is Elina Hardeveld ook genaamd Kleuver, ik ben inmiddels 25 jaar. Ik ben afgestudeerd Sociaal (cultureel) werker, op zowel MBO 4 niveau als op HBO niveau.

 

Dit jaar mag ik Praeses zijn van onze dierbare vereniging. Ik hoop dit te doen met veel passie en een hoop liefde.

Mijn kwaliteiten zijn luisteren naar anderen, hun talenten zien en mogelijkheden vinden om die in te zetten of te benutten.

Ook ben ik heel erg fan van aanmoediging en complimenten.

Samen met God wil ik individuen in de vereniging opbouwen, zodat wij als geheel een sterke en passievolle vereniging voor Hem kunnen zijn.

 

God dienen met elkaar is mijn droom.

Abactis

Abactis

Marit Joosse

Ik ben Marit Joosse, 19 jaar en dit jaar de Abactis van Ichthus Ede.

Als Abactis ben ik verantwoordelijk voor een groot deel van de communicatie in de vereniging.

Daar hoort bijvoorbeeld bij dat ik vergaderingen notuleer, dat ik erg veel mailtjes stuur en kaartjes stuur als leden jarig zijn.

Naast mijn bestuursfunctie studeer ik Pabo, ik zit in mijn derde jaar.

In mijn vrije tijd maak ik graag muziek of lees ik een boek.

 

Het leukste van Ichthus Ede vind ik de gezelligheid, maar ook de mogelijkheid om een goed gesprek te voeren. Als je vragen hebt, kun je me altijd aanspreken of mailen!

Quaestor

Jonathan Kiewiet

Leuk dat je onze website aan het bekijken bent!

Dit jaar mag ik de prachtige functie van Quaestor der C.S.V. Ichthus Ede op mij nemen. Ik neem je even kort mee wie nou het persoon achter deze functie is.

Mijn naam is Jonathan Kiewiet, 21 jaar en studeer HRM op de CHE. Momenteel doe ik een tussenjaar tussen het tweede en derde jaar in. Ik heb een bijbaan bij ‘s Heeren Loo en in mijn vrije tijd vind ik het leuk om heel hard muziek te luisteren of heel hard te fietsen (het liefst allebei tegelijk).

 

Ichthus Ede betekent veel voor mij en heeft mij het afgelopen jaar ook veel vriendschappen, verdieping en gezelligheid gebracht. Ik vind het daarom ook erg leuk dat ik mij via mijn bestuursfunctie kan inzetten voor onze mooie vereniging.

Mijn taak als Quaestor heeft alles te maken met het financiële aspect van de vereniging, oftewel geld. Ik draag onder andere zorg voor facturatie, declaraties, incasso’s en uiteraard de boekhouding. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het contact met alle relaties in Ede.

 

Dit was in het kort de persoon achter de functie.

Wil je meer over mij weten, of heb je vragen, ideeën of opmerkingen over financiën of andere zaken? Spreek me dan zeker aan of stuur een mailtje. Ik ben ook altijd in voor een gezellig gesprek!

Assessor Internus

Johannes Wiersma

Ik ben Johannes Wiersma, 22 jaar en ik mag dit jaar Assessor Internus zijn. Ik studeer Tuin- en Landschapsinrichting in Velp aan Van Hall Larenstein en zit in het vierde jaar. Mijn roots liggen in Bovenkarspel, Noord-Holland.

Ondertussen woon ik alweer zeven jaar in Ede.

Ik hou van muziek luisteren, gamen, sporten en daarnaast heb ik een lichte planten obsessie.

Tot ziens!

Herus

Marije Kraus

Hoihoi, ik ben Marije Kraus en voor aankomend verenigingsjaar ben ik de Herus der C.S.V. Ichthus Ede.

Mijn functie houdt in dat ik me bezig hou met de locaties waar we als vereniging
gebruik van maken, eindverantwoordelijk ben voor de algemene verenigingsavonden en verder praktisch/facilitaire zaken van de vereniging regel.

Deze functie ligt helemaal in mijn straatje want ik hou van lekker praktisch bezig zijn.


Om mij als persoon wat beter te leren kennen volgt hierbij nog wat informatie: Ik ben 21 jaar oud, ik studeer verpleegkunde omdat mijn hart ligt bij de gezondheidszorg, Bijna de hele dag door heb ik liedjes in mijn hoofd die ik dan ook graag zing en een pittige work-out is voor mij een ontspanmoment.

 

Mocht je nog meer over mij willen weten spreek mij dan gerust aan. Ik vind het leuk om met jou in gesprek te zijn.